Eventuellt uppsåt att döda ortens gangsters Jan Guillous 1,8

Med ett bord uppdukat av bland annat ostar skapade ur en revolt bland danska arla-anställda samlade sig männen efter, vad det kändes, ett alltför långt sommaruppehåll. Det fanns ett uppdämt behov av prat om sämsta koserten, Horace Engdahls kärlek till Lasse Stefanz, Max Tegmarks irrfärder, hur´BBB kan transformera sig till en skattefinansierad studiecirkel. En maltinspirerad bromance när den är som bäst!

 Boken denna kväll är den senaste (sista?) boken av Jan Guillo: Eventuellt Uppsåt - att döda ortens gangsters. Männen var måttligt imponerade, trots att flera av dem under åren med god behållning läst böcker av Guillo. Gubbig och gaggig översittare som skriver en slafsig dagbok. Östermalmssocialism med skenheliga ideal. Innehållslös, märklig historia som inte engagerar. Lite roligt med språkliga variationen och när Guillos alter ego klagar på sina kollegor i branschen. Det samlade BBB-betyget landade till slut på låga 1,8. Och då ingår en trea! 
Till nästa gång ska männen läsa The Journal of Nicholas Cresswell. En dagbok författade av en ung britt som 1774 bestämde sig för att utforska delar av den då okända amerikanska kontinenten. Väl mött hemma hos Kjell den 29 september.

RSS 2.0